Divat & portfólió fotózás 

A jó divat fotó titka az, hogy figyelemfelkeltő, de nem tolakodó, életszerű, de mégis izgalmas. Mondanom sem kell, hogy a divatfotózás az egyik személyes kedvencem. Nemcsak kreativitás kell hozzá és inspiráció, hanem szorgalom és tapasztalat. Egy tehetséges fotós egy kezdő modellről is tud elfogatható képet csinálni. A cél mégis a lehető legjobb minőségű fotók készítése, ez pedig csakis a belefektetett időtől és energiától függ. Ha te kezdő cégtulajdonos, esetleg modell vagy, akkor a legjobb helyen jársz. Terméked reklámozására vagy portfóliód bővítésére egyaránt megfelelő fotókat tudok készíteni.


Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Küldj üzenetet akár már most:

Üzenetedet a kristoflevente.hu oldalról sikeresen megkaptam. Hamarosan jelentkezek, addig is szép napot neked!
Valami probléma akadt az üzeneteddel, amit a kristoflevente.hu oldalról küldtél nekem. A problémát mielőbb kijavítjuk, addig is küldj e-mailt a foto@kristoflevente.hu címre vagy hívj fel a következő számon +36 20 927 1155. Köszönöm türelmedet, szép napot neked!

Ne maradj le semmiről és kövess!

Your image
Your image
Your image
Your image

©2018 Kristóf Levente Photographer

Az oldalon cookie-kat használunk hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a honlapunkon. Amennyiben nem változtatja meg a beállításokat, úgy ez esetben feltételezzük, hogy elfogadja azokat.

Ha kikapcsolja a cookie-kat, annak hatása lehet az oldal működésére. A beállításokat bármikor megváltoztathatja, kérjük ezzel kapcsolatban nézze meg a böngésző információkat vagy a segítség oldalt. Learn more

Rendben!

Please publish modules in offcanvas position.