Esküvői fotózás


 

 

Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor nem véletlenül kerültél ide. Valószínűleg még a nagy nap előtt állsz te is. Eljött az idő, hogy te is esküvői ruhát ölts magadra és életed párját odakísérd az oltár elé kimondani a „boldogító igent”. Ezután következik a lagzi, egy gyönyörű helyszínen a családdal és legjobb barátokkal, akik veletek együtt ünneplik boldogságotokat. A házasság rólatok szól, és emlékét őrizni fogjátok szívetekben. Nos, én abban tudok segíteni, hogy e pillanatok időtállóak legyenek. Megörökítek minden olyan részletet, mosolyt, tekintetet,  ölelést, csókot, tánclépést, ami fontos számotokra.

 

Esküvői szolgáltatásaim

 

←Vissza a főoldalra

Remélem elnyerték tetszésedet képeim.

Ha igen, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj e-mailt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hívj telefonon: 06 20 927 1155

Üzenj itt a honlapomon!

Kövess:

Alig várom már, hogy megismerkedjünk!

© 2017 Kristóf Levente

 

Az oldalon cookie-kat használunk hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a honlapunkon. Amennyiben nem változtatja meg a beállításokat, úgy ez esetben feltételezzük, hogy elfogadja azokat.

Ha kikapcsolja a cookie-kat, annak hatása lehet az oldal működésére. A beállításokat bármikor megváltoztathatja, kérjük ezzel kapcsolatban nézze meg a böngésző információkat vagy a segítség oldalt. Learn more

Rendben!