Magamról


Kristóf Levente vagyok, egy fiatal, budapesti székhelyű fotográfus. Ami leginkább jellemző rám az a sokszínűség és emberközeliség. Az alkotásban és kreatív gondolkodásban tudom leginkább kifejezni önmagamat. Ennek legnagyobb részét a fotózás teszi ki. Több fotós műfajban is tevékenykedem, úgymint esküvői fotózás, portréfotózás, babafotózás, illetve sajtófotó és rendezvényfotózás.Továbbá otthonosan mozgok az épület és enteriőr, étel, tárgy és webshop fotózásban. Nagy kedvenceim közé tartozik az analóg fotózás. Erről az eljárásról tartottam egy kéthetes workshop-ot is, 2015 nyarán, Kémes községben, külföldi diákoknak egy erasmus+-os program keretén belül. Fennmaradó szabadidőmben filmajánlók, kritikák írásával foglalkozom a Félonline magazinnál.

 

 

 

 

 

 

 

 Filozófiám


 

Életszagú, emberközeli, erőteljes fotógráfiák készítése, ami hatással van a nézőre. Fontosnak tartom a közvetlen viszonyt azokkal, akiket fotózok, legyen szó házaspárról vagy akár egy modellről. Így tudom a legtöbbet kihozni belőlük. Munkáim során a tökéletességre törekszem és nem utolsósorban a megrendelőim maximális elégedettségére. Nyitott vagyok minden új kihívásra a fotózás területén.

 

 

 

 

 

 

 

 Céljaim


Szülővárosom Budapest bemutatása saját szemszögemből.

Állandó publikálás magazinoknál, újságoknál.

Bővíteni, modernizálni a mai fotográfia nyelvét formabontó, absztrakt, egyedi ötletekkel. 

Digitális és analóg fotózás oktatása, lelkes fiatoknak és a fotográfia után érdeklődőknek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

←Vissza a főoldalra

 

Remélem elnyerték tetszésedet képeim.

Ha igen, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj e-mailt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hívj telefonon: 06 20 927 1155

Üzenj itt a honlapomon!

Kövess:

Alig várom már, hogy megismerkedjünk!

© 2017 Kristóf Levente

 

Az oldalon cookie-kat használunk hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a honlapunkon. Amennyiben nem változtatja meg a beállításokat, úgy ez esetben feltételezzük, hogy elfogadja azokat.

Ha kikapcsolja a cookie-kat, annak hatása lehet az oldal működésére. A beállításokat bármikor megváltoztathatja, kérjük ezzel kapcsolatban nézze meg a böngésző információkat vagy a segítség oldalt. Learn more

Rendben!