Portréfotózás

A vidám, őszinte, magabiztos énedet szeretném előhozni, mert mindenki ilyenkor mutat a legjobban. Ebben természetesen te is segítségemre tudsz lenni pozitív hozzáállásoddal és azzal, hogy a legjobb formádat hozod. Ha mindez megvan, akkor bizonyára elégedett leszel a végeredménnyel. Egy jó portré mindig hasznos, akár egy cikkben, weboldalon, önéletrajzban, profilképként vagy akár társkeresésnél is. Ez egyfajta első benyomást kelt azokban az emberekben, akik még nem ismernek.


Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Küldj üzenetet akár már most:

Üzenetedet a kristoflevente.hu oldalról sikeresen megkaptam. Hamarosan jelentkezek, addig is szép napot neked!
Valami probléma akadt az üzeneteddel, amit a kristoflevente.hu oldalról küldtél nekem. A problémát mielőbb kijavítjuk, addig is küldj e-mailt a foto@kristoflevente.hu címre vagy hívj fel a következő számon +36 20 927 1155. Köszönöm türelmedet, szép napot neked!

Ne maradj le semmiről és kövess!

Your image
Your image
Your image
Your image

©2018 Kristóf Levente Photographer

Az oldalon cookie-kat használunk hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a honlapunkon. Amennyiben nem változtatja meg a beállításokat, úgy ez esetben feltételezzük, hogy elfogadja azokat.

Ha kikapcsolja a cookie-kat, annak hatása lehet az oldal működésére. A beállításokat bármikor megváltoztathatja, kérjük ezzel kapcsolatban nézze meg a böngésző információkat vagy a segítség oldalt. Learn more

Rendben!