Belvárosi fesztivál


 Idén is nagy sikert aratott a Belvárosi fesztivál, ami immáron 11. alkalommal került megrendezésre Budapest szívében. A nyári zenei fesztiválszezont megkezdő Belfeszt 2017 máj . 26-28. között zajlott le. Mint a nyár első hírnöke, rengeteg embert vonzott magához a rendezvény, kicsiket, fiatalokat és nagyokat egyaránt. Ami egyáltalán nem meglepő a fellépők és programok sokszínűségét tekintve. Habár a hagyományos sátrazós, sárdagasztós, hajnalig bulizós fesztivál élmény kimaradt, a felszabadult hangulat és nagyszerű atmoszféra jelen volt azért itt is. Nagyszerű tapasztalattal és sok hangulatos képpel lettem gazdagabb.

Modell fotózás / Portfólió fotózás


Hernek Tamás fiatal, kezdő modellnek készítek egy portfóliót. Ezek az első képek belőle, ahol a műtermi fotózást és az elegáns ruhákat vegyítettük. Hamarosan érkeznek kültéri fotók is, lazább öltözékben.

Ford Mustang GT


Egy vérbeli amerikai izomautót a Ford Mustang GT (5,0 literes V8-as 421 LE) idei modelljét fotóztam. A helyszín a Váci Naszály-hegyi út volt, ami kiváló választásnak bizonyult még a nagy fogalom ellenére is. A fotózás egy kedves ismerősömnek köszönhető, aki a Ford Petrányinál dolgozik. 

Az oldalon cookie-kat használunk hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a honlapunkon. Amennyiben nem változtatja meg a beállításokat, úgy ez esetben feltételezzük, hogy elfogadja azokat.

Ha kikapcsolja a cookie-kat, annak hatása lehet az oldal működésére. A beállításokat bármikor megváltoztathatja, kérjük ezzel kapcsolatban nézze meg a böngésző információkat vagy a segítség oldalt. Learn more

Rendben!

Please publish modules in offcanvas position.