Budapest


  

Eme város jelenti nekem az otthont, ahol születtem s ez idáig éltem. „Talán én is Pest vagyok...” Minden kerület egy másik világ, minden ember egy másik élet. Budapest egy közhely? Mikor már azt hiszem, ismerek mindent, kiderül, hogy az még csak egy morzsája a tortának. A város minduntalan változóban van, ahogyan lakói élete is.  De miben is rejlik igazán „Pest pestisége” vagy „Buda imázsa”? Talán még dicső terei, régi házai, szűk utcái, rezzenéstelen szobrai, kik évszázadokat vészeltek itt át sem lenének képesek erre választ adni. Budapest egy végtelen történet, amiről mesélni kell. Az alábbi képekre kattintva megtekintheted eddigi munkáimat.

 

Színesben

 

 


 

Fekete-fehérben

 

 

 

  

←Vissza a főoldalra 

 

Remélem elnyerték tetszésedet képeim.

Ha igen, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

Írj e-mailt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hívj telefonon: 06 20 927 1155

Üzenj itt a honlapomon!

Kövess:

Alig várom már, hogy megismerkedjünk!

© 2017 Kristóf Levente

 

Az oldalon cookie-kat használunk hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a honlapunkon. Amennyiben nem változtatja meg a beállításokat, úgy ez esetben feltételezzük, hogy elfogadja azokat.

Ha kikapcsolja a cookie-kat, annak hatása lehet az oldal működésére. A beállításokat bármikor megváltoztathatja, kérjük ezzel kapcsolatban nézze meg a böngésző információkat vagy a segítség oldalt. Learn more

Rendben!