Grafikai tervezés

Kisebb-nagyobb grafikai munkák tervezését is vállalom a következőkre: fotóalbum tervezés, névjegykártya tervezés, szórólap tervezés, plakát készítés, poszter készítés, logó tervezés, céglogó tervezés, reklámtábla készítés, cégtábla készítés, póló tervezés, vászontáska és egyéb ruházati cikk, ajándéktárgyakra minta tervezés stb. Jóformán minden olyan grafikát, amit nyomtatni szeretnél, megtudok neked tervezni. A legyártás is megoldható, hiszen van már pár bejáratott cég, akiknél készítettem ilyen munkákat. A tervezési folyamat alatt többször is szoktunk konzultálni (e-mailben vagy telefonon), hogy a végleges grafikával teljes mértékben elégedett legyél. A kész grafikát nyomtatás előtt átküldöm e-mailen, ha bármilyen változtatást szeretnél.
Várom megrendelésed!


Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Küldj üzenetet akár már most:

Üzenetedet a kristoflevente.hu oldalról sikeresen megkaptam. Hamarosan jelentkezek, addig is szép napot neked!
Valami probléma akadt az üzeneteddel, amit a kristoflevente.hu oldalról küldtél nekem. A problémát mielőbb kijavítjuk, addig is küldj e-mailt a foto@kristoflevente.hu címre vagy hívj fel a következő számon +36 20 927 1155. Köszönöm türelmedet, szép napot neked!

Ne maradj le semmiről és kövess!

Your image
Your image
Your image
Your image

©2018 Kristóf Levente Photographer

Az oldalon cookie-kat használunk hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a honlapunkon. Amennyiben nem változtatja meg a beállításokat, úgy ez esetben feltételezzük, hogy elfogadja azokat.

Ha kikapcsolja a cookie-kat, annak hatása lehet az oldal működésére. A beállításokat bármikor megváltoztathatja, kérjük ezzel kapcsolatban nézze meg a böngésző információkat vagy a segítség oldalt. Learn more

Rendben!

Please publish modules in offcanvas position.