Esküvői fotózás szolgáltatás


Legfontosabb számomra, hogy előnyös képek készüljenek rólatok. A családias és stressz mentes légkör szerintem alapfeltétele a jó fotóknak. Arra törekszem, hogy közvetlen, jó kapcsolatot teremtsek veletek a fotózások alatt. Így ti is a legjobb formátokat tudjátok majd hozni. Az alábbi témákból szabadon összeállíthatod, milyen fotókat szertnél az esküvődről, ill. választhatsz a lejjebb található népszerűbb csomagjaimból is egyet.

 

 

Repertoár:

 

előkészületek (sminkelés, frizura, öltözködés, ruhák, kiegészítők, cipők)

kreatív (portrék, elkapott pillanatok, humorosabb életképek, beállított képek)

templomi / polgári szertartás (eskü, gyűrűhúzás, gyertyagyújtás, gratulációk)

csoportképek (kis és nagycsaláddal, barátokkal és az egész násznéppel)

lagzi (dekoráció, vendégek, tánc, tortavágás, játékok, hagyományok)

 

{Ez a repertoár csupán tájékosztó jellegű. Előzetes megegyezés alapján bővíthető egyéb ötletekkel}

 

 

Csomagok

 

 

fotózási idő: A fotózási idő csak egy körülbelüli adat. A pontos munkaidő a körülményektől és az előzetes közös megegyezéstől függ.

nyers fotók: Ezeket a képeket is megkapjátok nem csak a retusáltakat. A retusáltakkal ellentétben ezeket inkább csak kis méretben érdemes kinyomtatni. (pl. 9x13 cm, 10x15 cm)

 

 

Jelentkezés:

Az esküvői készülődések hatalmas káoszában oly kevés idő marad egy-egy dolog elintézésére. Had enyhítsek a terheteken. Felvehetitek velem a kapcsolatot e-mailen vagy elég ha itt kitöltitek rövid jelentkező kérdőívemet. 

// tel.: 06 20 927 1155 / e-mail: kristoflevente93@gmail.com / facebook //

 

 

Jelentkezés itt

Kérlek, hogy a csillaggal * jelölt részeket feltétlenül töltsd ki! 

 

 

 Milyen fotókat szeretnétek az esküvőtökről? Válassz az alábbi csomagok közül vagy állítsd össze saját csomagodat, repertoáromból!

 

Elérhetőségek:(tel., e-mail) A könnyebb elérés érdekében jelöljetek be itt a facebook profilomon!

Adatvédelmi irányelvek

Az általad megadott személyes adatok (név, e-mail) csakis kizárólag a kapcsolat felvételét szolgálják. Semmilyen módon nem kívánunk visszaélni bizalmaddal. Az adatokat nem őrizzük meg adatbázisunkban és nem továbbítjuk egy harmadik félnek.

Powered by BreezingForms

Az oldalon cookie-kat használunk hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a honlapunkon. Amennyiben nem változtatja meg a beállításokat, úgy ez esetben feltételezzük, hogy elfogadja azokat.

Ha kikapcsolja a cookie-kat, annak hatása lehet az oldal működésére. A beállításokat bármikor megváltoztathatja, kérjük ezzel kapcsolatban nézze meg a böngésző információkat vagy a segítség oldalt. Learn more

Rendben!

Please publish modules in offcanvas position.